KONFERENS

Vårt hotell ligger strategiskt placerat i regionen för en aktiv konferens. Från Malmö tar det 15 minuter med bil, ESS och Max LAB IV endast 5 minuter, Köpenhamn/Kastrup 35 minuter. Busshållplatsen ligger direkt utanför hotellet och det är promenadavstånd till Lunds centrum. Vi erbjuder fri parkering, dygnet om.

Vi ser till att du och din grupp får den bästa möjliga konferens- eller mötesupplevelsen med utmärkt service. Vi erbjuder en konferensmeny med olika valmöjligheter som vi gärna skickar till dig.

Vi har två intressanta mötesalternativ:

Biosalongen
Vårt största konferensrum har plats för 42 personer i superbekväma fåtöljer med skrivskiva (biosittning). Lokalen är på 80 kvm och utrustad med toppmodern ljud-, ljus- och bildteknik. Gäststyrd klimatanläggning och koldioxidstyrd ventilation för bästa inomhusklimat.

Galleriet
Består av 2 sammanhängande rum i fil. Rummen är ljusa och luftiga. Ett av rummen är möblerat med styrelsesittning för 10 personer (30 kvm).
Rum 2 är möblerat med fåtöljgrupper för 10 personer med möjlighet till alternativ sittning för samtal i mindre grupper i avslappnad miljö (50 kvm). Gäststyrd klimatanläggning och koldioxidstyrd ventilation.

Kontakta oss gärna för en heltäckande och 100% behovsanpassad konferensupplevelse. Välkommen!

ornament

konferens i lund

VÅRA ERBJUDANDEN

Unna dig lite skön avkoppling och härliga upplevelser tillsammans med en vän eller familjen. Ni kan välja mellan flera olika paket. Vårt hotell ligger med gångavstånd till Lunds stadskärna och med bästa utgångsläge för upplevelser i hela regionen. Fri parkering finns direkt utanför hotellet. Ni har fri tillgång till vår relaxavdelning med både gym och bastu.
ornament

helgmys för två

HELGMYS FÖR TVÅ

Underbart avkopplande paket för två med det lilla extra av njutning.

LÄS MER OCH BOKA HÄR

upptäck skåne

UPPTÄCK SKÅNE

Ett paket för dig som vill stanna lite längre och upptäcka lite mer.

LÄS MER OCH BOKA HÄR

weekendpaket

WEEKEND/HELGPAKET

Unna dig två dagars skön avkoppling tillsammans med en vän.

LÄS MER OCH BOKA HÄR

familjepaket

FAMILJEPAKET

Ta med familjen på minisemester och upptäck barnens Skåne.

LÄS MER OCH BOKA HÄR

golfpaket

GOLFPAKET

Välkommen till Golfparadiset Skåne! Ett paket för alla golfälskare.

LÄS MER OCH BOKA HÄR