Det personliga hotellet som bjuder på det lilla extra

Clarion Collection Hotel Planetstaden är ett modernt 4-stjärnigt hotell i Lund med ett idealiskt läge för både företagsbesök och upplevelser i regionen. Här bor du lugnt och bekvämt, bara en kort promenad till Lunds stadskärna. Fri parkering finns i direkt anslutning till hotellet.
Vi kommer göra allt vi kan för att göra dig till en stamgäst redan vid första vistelsen hos oss. Varje dag bjuder vi alla våra gäster på afternoon sweets till eftermiddagsfikan, på kvällen bjuder vi på en måltid i restaurangen och på morgonen står en frukostbuffé framdukad som givetvis också ingår.

I vår generösa lounge kan du koppla av med en tidning vid den öppna spisen, ta ett glas vin i baren eller varför inte gå en konstpromenad i hotellet. Du kan också besöka vårt gym, ta ett välgörande bastubad och på sommaren koppla av i trädgården – här finns något för alla sinnen. Njut av ett varmt och personligt mottagande, och när du lämnar oss vill vi att du ska längta tillbaka!

Varmt välkommen!

ornament

Våra rum


Det finns 147 moderna rum med alla behövliga faciliteter. Vi erbjuder 4 olika rumskategorier – Standard, Superior, Deluxe och Familjerum.

Läs mer

Mat & dryck


Vi har en stor passion för mat. I restaurangköket lagas maten från grunden och vi använder lokala råvaror, så långt det är möjligt.

Läs mer

Passion for Art


”En bra dag är en dag med fina upplevelser”. Ta gärna en konstpromenad i hotellet.

Erbjudande


Ta del av våra erbjudanden och paket – Helgmys för två, Upptäck Skåne, Weekend/helgpaket, Familjepaket och Golfpaket.

Läs mer

Välkommen på en rundtur!

Följ med på en digital rundtur i vårt hotell. Välkommen!
ornament