Konferera hos oss!

Vårt hotell ligger strategiskt placerat i regionen för en aktiv konferens. Från Malmö tar det 15 minuter med bil, ESS och Max LAB IV endast 5 minuter, Köpenhamn/Kastrup 35 minuter. Busshållplatsen ligger direkt utanför hotellet och det är promenadavstånd till Lunds centrum. Vi erbjuder fri parkering, dygnet om.

Vi ser till att du och din grupp får den bästa möjliga konferens- eller mötesupplevelsen med utmärkt service. Vi erbjuder en konferensmeny med olika valmöjligheter som vi gärna skickar till dig.

Vi har fem intressanta unika mötesalternativ:

Möten

Galleriet

Består av 2 sammanhängande rum. Rummen är ljusa och luftiga. Ett av rummen är möblerat med styrelsesittning för 10 personer (30 kvm).

Rum 2 är möblerat med fåtöljgrupper för 10 personer med möjlighet till alternativ sittning för samtal i mindre grupper i avslappnad miljö (50 kvm). Gäststyrd klimatanläggning och koldioxidstyrd ventilation.

Bertil

Bertil är en toppmodern konferenslokal som är på 55 kvm och ger gott om plats för 28 personer i skolsittning, 17 personer i u-sittning eller 16 personer i styrelsesittning.

Möteslokalerna är utrustade med högteknologisk dataprojektor, Smart-Tv skärm, professionellt ljudsystem och whitebords. Stora fönster med naturligt dagsljus och komfortkyla bidrar till kreativa möten. 

Ulrika

Ulrika är en toppmodern konferenslokal som är på 55 kvm och ger gott om plats för 24 personer i skolsittning, 17 personer i u-sittning eller 12 personer i styrelsesittning.

Möteslokalerna är utrustade med högteknologisk dataprojektor, Smart-Tv skärm, professionellt ljudsystem och whitebords. Stora fönster med naturligt dagsljus och komfortkyla bidrar till kreativa möten.

Höglund

På sjunde våningen erbjuder vi en 46 kvm stor möteslokal med naturligt dagsljus, panoramautsikt över Lund och stora delar av Öresund.

Även här finner ni en möteslokal som är utrustade med den senaste tekniken, Smart-Tv skärm, professionellt ljudsystem och whitebord.

Det naturliga dagsljuset och komfortkylan bidrar till optimala möten. Här finns ett flertal flexibla lösningar för möblering, allt efter kundens önskemål och behov.

Biosalongen

Vårt största konferensrum har plats för 42 personer i superbekväma fåtöljer med skrivskiva (biosittning).

Lokalen är på 80 kvm och utrustad med toppmodern ljud-, ljus- och bildteknik. Gäststyrd klimatanläggning och koldioxidstyrd ventilation för bästa inomhusklimat.

Kontakta oss gärna för en heltäckande och 100% behovsanpassad konferensupplevelse.

Välkommen!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.