fbpx

KONFERENS

Konferera hos oss så bjuder
vi på vårt SuperSpa!

min 10 pers

Vårt hotell ligger strategiskt placerat i regionen för en aktiv konferens. Från Malmö tar det 15 minuter med bil, ESS och Max LAB IV endast 5 minuter, Köpenhamn/Kastrup 35 minuter. Busshållplatsen ligger direkt utanför hotellet och det är promenadavstånd till Lunds centrum. Vi erbjuder fri parkering, dygnet om.

Vi ser till att du och din grupp får den bästa möjliga konferens- eller mötesupplevelsen med utmärkt service. Vi erbjuder en konferensmeny med olika valmöjligheter som vi gärna skickar till dig.

Vi erbjuder fri tillgång till vårt SPA på 7e våningen vid bokning av en konferenslokal (minst 10 pers), åldersgräns 18 år.

Vi har fem intressanta unika mötesalternativ:

Galleriet
Består av 2 sammanhängande rum. Rummen är ljusa och luftiga. Ett av rummen är möblerat med styrelsesittning för 10 personer (30 kvm).
Rum 2 är möblerat med fåtöljgrupper för 10 personer med möjlighet till alternativ sittning för samtal i mindre grupper i avslappnad miljö (50 kvm). Gäststyrd klimatanläggning och koldioxidstyrd ventilation.

Bertil
Bertil är en toppmodern konferenslokal som är på 55 kvm och ger gott om plats för 28 personer i skolsittning, 17 personer i u-sittning eller 16 personer i styrelsesittning. Möteslokalerna är utrustade med högteknologisk dataprojektor, Smart-Tv skärm, professionellt ljudsystem och whitebords. Stora fönster med naturligt dagsljus och komfortkyla bidrar till kreativa möten. 

Ulrika
Ulrika är en toppmodern konferenslokal som är på 55 kvm och ger gott om plats för 24 personer i skolsittning, 17 personer i u-sittning eller 12 personer i styrelsesittning. Möteslokalerna är utrustade med högteknologisk dataprojektor, Smart-Tv skärm, professionellt ljudsystem och whitebords. Stora fönster med naturligt dagsljus och komfortkyla bidrar till kreativa möten.

HögLund
På sjunde våningen erbjuder vi en 46 kvm stor möteslokal med naturligt dagsljus, panoramautsikt över Lund och stora delar av Öresund. Även här finner ni en möteslokal som är utrustade med den senaste tekniken, Smart-Tv skärm, professionellt ljudsystem och whitebord. Det naturliga dagsljuset och komfortkylan bidrar till optimala möten. Här finns ett flertal flexibla lösningar för möblering, allt efter kundens önskemål och behov.

Biosalongen
Vårt största konferensrum har plats för 42 personer i superbekväma fåtöljer med skrivskiva (biosittning). Lokalen är på 80 kvm och utrustad med toppmodern ljud-, ljus- och bildteknik. Gäststyrd klimatanläggning och koldioxidstyrd ventilation för bästa inomhusklimat.

 

Kontakta oss gärna för en heltäckande och 100% behovsanpassad konferensupplevelse. Välkommen!

 

ornament

konferens i lund

VÅRA ERBJUDANDEN

Unna dig lite skön avkoppling och härliga upplevelser tillsammans med en vän eller familjen. Ni kan välja mellan flera olika paket. Vårt hotell ligger med gångavstånd till Lunds stadskärna och med bästa utgångsläge för upplevelser i hela regionen. Fri parkering finns direkt utanför hotellet.
ornament

SPAPAKET

En helt unik SPA upplevelse på 7:e våningen med fantastisk utsikt.

LÄS MER OCH BOKA HÄR

golfpaket

GOLFPAKET

Välkommen till Golfparadiset Skåne! Ett paket för alla golfälskare.

LÄS MER OCH BOKA HÄR

upptäck skåne

UPPTÄCK SKÅNE

Ett paket för dig som vill stanna lite längre och upptäcka lite mer.

LÄS MER OCH BOKA HÄR