I vårt restaurangkök tillagas maten från grunden med säsongens råvaror i fokus. Vi väljer de bästa för dagen och gärna lokala råvaror. Vi bjuder alla våra boende gäster på kvällsbuffé. Den står framdukad i vår restaurang varje dag mellan kl 18-21. Det är bara att ta för sig! Här finns varmrätt, soppa, sallad och fruktfat.

Kaffe- och tebuffén står alltid framme i loungen och kl 15-18 bjuder vi på eftermiddagsfika. Givetvis ingår även frukostbuffén som har ett brett urval av både kall och varm mat, även ekologiska alternativ.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.