Välkommen till framtidens hotell!

Observera att vår spa avdelning och vårt gym på 7:e våningen är förnärvarande stängda. 
Citynära Hotel Planetstaden i Lund är ett 4-stjärnigt hotell med en nybyggd Spaanläggning på 7:e våningen med fantastisk utsikt! Här finns unika faciliteter med Skånes största massagepool, stor bubbelpool, Relaxavdelning med ställbara Duxbäddar och ett toppmodernt gym.

Förutom våra 195 hotellrum varav 46 sviter med möblerade och inglasade balkonger – designade för komfort. Planetstaden är en unik mötesplats för upplevelser, gemenskap, arbete och avkoppling.

Hotellet ligger med bästa utgångsläge för privat- och affärsresenärer i hela regionen. Fri parkering finns i direkt anslutning till hotellet. Upplev även vårt konstgalleri.

Varmt välkommen!

Våra rum

Det finns 147 moderna rum samt 46 sviter med alla behövliga faciliteter. Vi erbjuder 5 olika rumskategorier – Standard, Superior, Deluxe, Familjerum och Sviter.

Mat & Dryck

Vi har en stor passion för mat. I restaurangköket lagas maten från grunden och vi använder lokala råvaror, så långt det är möjligt.

Passion for Art

”En bra dag är en dag med fina upplevelser”. Ta gärna en konstpromenad i hotellet.

Erbjudande

Ta del av våra erbjudanden och paket – Spapaket, Golfpaket och  Upptäck Skåne.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.